Oxbringa


Rodvinsbrasserad, rimamd oxbringa. Glaserad och serveras har med sellerikram, rastekt selleri, timjansyltade aprikoser och vit albatryffel.
A part en tryffeljus

Kommentarer
Postat av: Tom

Själv så käkar man en delikat halvfabrikat middag med hjortfärs som jag har hällt på en burk Zetas tomatsås på. halvfärska tortellini. Självfallet lite riven comté apart. Hade dock behövt lite albatryffel för att höja nivån! Du får sluta blogga tulle, Jag mår inte bra av att se så mycket schysst mat...

2009-01-15 @ 18:38:01
Postat av: STEND

Syns man inte, finns man inte?

2009-01-15 @ 21:01:58
Postat av: STEND

Syns man inte, finns man inte?

2009-01-15 @ 21:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0