Creme Bryle


Brylepudding med jordgubbar och jordgubbssorbet

Kommentarer
Postat av: Bonga

Olika storlek på äggen?

2009-01-22 @ 19:43:38
Postat av: Anonym

Hur stavas nu bryle sa du?? =)

2009-01-22 @ 21:50:01
Postat av: Admin

det stavas sahar "Crème brûlée"

men det var jobbigt att skriva pa mitt tangenbord. Fick bli copy-paste pa wikipedia.

2009-01-22 @ 23:59:18
Postat av: till basti bonga

En ater mindre an den andra....all in the plan

by arpi

2009-01-23 @ 00:00:21
Postat av: BrazilianLinda

Hej! Kul att du börjat blogga, tack för du kikade in hos mig. Det vore roligt med lite recept... :)

2009-01-23 @ 13:36:36
URL: http://brazilianlinda.blogspot.com
Postat av: B

har kocken tagit semester?

2009-01-26 @ 04:00:13
Postat av: Mini

Men ge mig!

2009-02-02 @ 22:20:02
URL: http://www.carolinelundh.se
Postat av: charlotte

tulle!! du maste ju uppdatera bloggen :) maste fa matinspiration har i mat-trakiga-fish-and-chips england haha

2009-02-11 @ 01:46:11
URL: http://charlottegiver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0